Hver sigarett du velger
bort er en seier!

SPØRSMÅL & SVAR OM ZONNIC NIKOTINLEGEMIDLER

FORDELER MED ZONNIC?

Alle mennesker er forskjellige. Noen vil slutte å røyke omgående. Andre vil trappe ned, for å kunne bli helt røykfri på sikt. Noen vil kanskje ikke slutte å røyke i det hele tatt, men bare føler for et tobakksfritt alternativ iblant. Poenget med å bruke nikotinlegemidler er å lindre røyksuget ved å tilføre kroppen den nikotinmengden den er vant til, men i et rent og sikkert format uten tobakk. Zonnic forårsaker verken gule tenner eller dårlig ånde. En frisk og smart måte å hoppe over en sigarett av og til.

 

HVOR KJØPER JEG ZONNIC?

Zonnic finner du hvor det selges tobakk. Dette er som regel alle matbutikker, kiosker, bensinstasjoner, hos Narvesen og på alle apotek. Dessuten kan du kjøpe Zonnic online. Du finner forhandlerne våre her.

KAN JEG KUTTE TOBAKKSBRUKEN MED ZONNIC?

Ja, du kan kutte tobakksbruken med Zonnic. Om du har bestemt deg for å slutte helt kan det være bra å teste produktene ved noen tilfeller mens du fortsatt røyker. Hvis du vil redusere røykingen, kan du bytte ut en eller flere sigaretter hver dag. Du bestemmer!

KAN JEG BRUKE ZONNIC NÅR JEG ER GRAVID ELLER AMMER?

Du bør verken røyke eller snuse når du er gravid eller ammer. Zonnic bør kun brukes av gravide eller ammende etter råd fra helsepersonell.

JEG FÅR VANSKER MED HALSBRANN OG IRRITASJON I MAGEN AV NIKOTINTYGGEGUMMI. HVORDAN FUNGERER ZONNICS PRODUKTER?

Nikotin kan gi en brennende følelse dersom den svelges ned, særlig bak i halsen. Dette er helt ufarlig, men kan oppleves som ubehagelig. Porsjonsposen legger du under leppen, noe som gir deg nikotinopptak i munnhulen. Det reduserer mengden nikotin som kommer ned i halsen, hvor det kan skape irritasjon.

HVA SKJER HVIS JEG SVELGER EN SUGETABLETT ELLER PORSJONSPOSE?

Absorpsjonen av nikotin blir verre hvis du ville svelge en porsjonspose eller en sugetablett fordi nikotinet tas opp dårligere fra magen enn fra munnhulen.

 

HVA INNEBÆRER DET AT ZONNIC ER ET RESEPTFRITT LEGEMIDDEL?

Dette innebærer at Zonnic har en klinisk bevist effekt mot røyksuget, og at det er et trygt alternativ hvis du vil bruke nikotinlegemidler. Legemiddelverket er den myndigheten som har ansvar for å godkjenne og kontrollere legemidler. Myndigheten er uavhengig og gransker den vitenskapelige dokumentasjonen som ligger til grunne for hvert legemiddel før det kan selges.

De avgjør også om et produkt oppfyller regelverkskravene til hensiktsmessighet, effektivitet, sikkerhet og kvalitet, noe Zonnic selvsagt gjør. Les gjerne pakkevedleggene våre for ytterligere informasjon.

ER PRODUKTENE VEGANSKE?

Ja, det finnes ingen animalske ingredienser i Zonnics produkter.

 

 

Kjøp Zonnic her
Kjøp Zonnic her