Zonnic
røykeslutt tabletter

expand-icon
Zonnic Sugetablett 2Mg 12 Nikotin
Zonnic Sugetablett Mint
2 mg
Zonnic Sugetablett 4Mg 12 Nikotin
Zonnic Sugetablett Mint
4 mg 12 st
Zonnic Sugetablett 2Mg 72 Nikotin
Zonnic Sugetablett Mint
2 mg 72 st
Zonnic Sugetablett 4Mg 72 Nikotin
Zonnic Sugetablett Mint
4 mg 72 st

Zonnic røykeslutt tabletter
Nikotinsuget er alltid en ubuden gjest. Når man kjenner på slitsomme abstinenssymptomer, er det godt å ha effektive legemidler tilgjengelig. Zonnic røykeslutt tabletter har en god, frisk smak og gir hurtigvirkende effekt. De er lette å ta med seg i vesken eller lommen, og ettersom de ser ut som helt vanlige halstabletter, kan du bekjempe røyksuget på en veldig diskré måte. Når du befinner deg i en situasjon hvor du ikke kan eller vil røyke, kan en Zonnic sugetablett være din beste venn.

Enkle å ha tilgjengelig
Du finner Zonnic sugetabletter i forskjellige pakningsstørrelser og nikotinstyrker: 12 tabletter eller 72 tabletter, 2 mg eller 4 mg. På den måten er det lett for deg å finne en tablett som passer akkurat for deg og dine behov. For noen er den med mindre nikotininnhold passe, mens andre har det mest komfortabelt med en høyere dose for å håndtere røyksuget.Hvis du er usikker på om Zonnic sugetabletter er riktig hjelpemiddel for deg, er et godt tips å begynne med en mindre pakke og helt enkelt føle deg fram til om de gir deg den hjelpen du vil ha.

Slik bruker du Zonnic sugetablett
Når du merker at røyksuget trenger seg på og forstyrrer humøret og konsentrasjonen din, putter du en tablett i munnen. La den løse seg opp og flytt den rundt i munnen med tungen til den er helt oppløst –  vanligvis tar dette cirka 10 til 15 minutter. I begynnelsen bør du ta 1 tablett hver time. For de aller fleste holder det med mellom 8 og 12 tabletter om dagen. Du bør helst ikke ta flere enn 15 tabletter på en dag, for å unngå gi deg selv for høy nikotindose. Les mer om røykeslutt tabletter her.

Frisk og god smak i kampen mot abstinenser
Holder du på å slutte å røyke eller snuse? Med Zonnic nikotintabletter lett tilgjengelig i lommen eller vesken kan du trygt ta fatt på dagens utfordringer uten å være urolig for at abstinenssymptomer og nikotinsug skal stikke kjepper i hjulene. Men husk at sugetabletter også kan være en perfekt metode for deg om du prøver å trappe ned antallet sigaretter du røyker om dagen. Ved å hoppe over et par sigaretter og i stedet ta en sugetablett gjør du deg selv en stor tjeneste – hver sigarett du dropper, er en kjempegevinst for deg og helsen din. Ettersom Zonnic sugetablett kommer i høy og lav styrke, kan du også trappe ned bruken av tabletter gradvis når du føler deg klar for å bli kvitt nikotinet for godt. Zonnic røykeslutt tabletter er et nikotinlegemiddel, og du får tryggest og best effekt om du tar dem etter anvisningene. Vær alltid nøye med å lese følgeseddelen før du tester Zonnic nikotintabletter eller andre nikotinlegemidler. Usikker på om røykeslutt tabletter er riktig for deg? Vi har listet opp andre typer nikotinlegemidler her.