vinn-over-røyksuget-700x603-zonnic.png
vinn-over-røyksuget-right-700x841.png (1)

LES MER OM ZONNICS FAMILIEMEDLEMMER

Zonnic - Røykeavvenning eller et smart alternativ?

Det er bare du som vet hvordan og hvorfor du vil bruke nikotinlegemidler. Du vil kanskje slutte å røyke med en gang, trappe ned i ditt eget tempo eller begynne med å bytte ut en sigarett nå og da. Zonnic har flere typer produkter med ulike bruksområder og mengde nikotin for røykeavvenning, slik at du kan velge den smarteste løsningen for akkurat deg. Samme produkt jevnt og stødig eller kanskje skifte etter anledning? Husk at hver sigarett du velger bort er en seier. Heia deg!

Våre produkter er nikotinlegemidler, noe som innebærer at de har klinisk bevist effekt mot røyksuget, de fungerer altså! De er dessuten godkjent av Legemiddelverket. Med Zonnic får du et frisk alternativ som gir deg nikotinets effekter, men uten de skadelige stoffene som tobakk medfører. Bra, eller hva?

Er du usikker på hvilket produkt som passer deg? Ta testen vår.

QaA-hand.png

Fordeler med Zonnic

Variert sortiment
Diskret porsjonpose, rask munnspray eller frisk sugetablett. Uansett om du leter etter et alternativ for røykeavvenning eller om du vil kutte en sigarett nå og da, finnes det et produkt for deg. Hvis du vil vite hvilket produkt som passer deg, ta testen vår her.

Små forpakninger, lav pris
Vi mener at alle skal ha råd til å prøve Zonnic. Derfor selges våre produkter i små forpakninger til lav pris.

Lett tilgjengelig
På bensinstasjonen, i matbutikken, hos Narvesen, på apoteket eller online. Det er aldri langt til en Zonnic. Se alle forhandlere her.