munnspray-left-700x593-zonnic.png
munnspray-right-700x689-zonnic.png
munnspray-483x716-zonnic.png

Zonnic munnspray

Når røyksuget er sterkt er det godt med rask hjelp. Zonnic munnspray er en nikotinspray med frisk peppermyntesmak som gir en effekt allerede etter
1 minutt. Sprayflasken er enkel å ha med, og den spesielle dysen gir smart og effektiv dosering. Dysen reduserer mengden nikotin som går ned i halsen og magen, hvor det kan skape irritasjon.

Nikotinsprayen fåes også i en dobbelforpakning
(2 x 200 sprayinger), som gir deg den beste prisen
på markedet – kun 1 kr per spraying (anb. pris
399 kr). I tillegg til den hyggelige prisen, har dobbelforpakningen den fordelen at du alltid har Zonnic lett tilgjengelig. Hvorfor ikke ha en hjemme og en på jobben?

Slik gjør du

Vri dysen til siden. Spray nedover mellom tenner og kinn.

En dose (1-2 sprayinger) når du kjenner røyksug bør holde. Prøv deg frem til det nivået som passer deg. Maks 64 sprayinger per dag.

Du kan også bruke nikotinspray som et alternativ i situasjoner
når det ikke passer å røyke.
Husk at hver sigarett du velger bort er en seier!

Les pakningsvedlegget for fullstendig informasjon om hvordan du bruker Zonnic munnspray. 

Når passer det å bruke nikotinspray?
Zonnic munnspray er vårt raskeste alternativ og gir effekt allerede etter 1 minutt. Derfor passer den fint i alle situasjoner der du trenger rask hjelp mot røyksuget. Flaskene inneholder 15 ml, noe som innebærer at du kan ta den med i håndbagasjen – perfekt for en lengre reise.

Være obs på at nikotinspray ikke er en langsiktig erstatning for røyking. Derfor bør du ikke bruke produktet mer enn 1 år uten å rådføre deg med en lege, sykepleier eller apotekpersonale.

Hva er fordelen med Zonnic’s dyse?
Med Zonnys smarte dyse sprayer du mellom kinn og tenner og absorpsjonen skjer direkt i munnhulen. Det reduserer også risikoen for at nikotinspray kommer i halsen og magen der det kan forårsake irritasjon.