porsjonspose-left-700x577-zonnic.png
porsjonspose-right-700x859-zonnic.png
prosjonspose-483x716-zonnic.png

Zonnic porsjonsposer

Er du av og til i situasjoner der det ikke passer å snike seg unna og ta en røykepause? Da er kanskje dette noe for deg. Zonnic porsjonsposer med mild mintsmak er små og diskrete. De har dessuten en bevist effekt mot røyksuget. Ettersom porsjonsposene frigjør nikotin over lenger tid, er de et kjært og velkomment selskap på for eksempel møtet eller flyturen. Det er kanskje derfor de har blitt så populære!

Hver pakke inneholder 20 porsjonsposer og fåes i 2 eller 4 mg styrke. Du kan selv styre hvor mye nikotin som frigjøres. Flytt posen rundt i munnen hvis du vil ha mer eller la den ligge stille hvis du vil ha mindre.

Slik gjør du

Fukt posen lett med tungen og legg den under leppen. La den ligge der i ca 30 minutter. For økt effekt, flytt posen rundt av og til.

Ta en porsjonspose når du
kjenner tobakkssuget.
I de fleste tilfeller vil det være nok med 8–12 poser per dag. Maks 24 porsjonsposer per dag.

Når du vil, kan du redusere antallet porsjonsposer per dag. Zonnic porsjonsposer kan også brukes for å hoppe over en sigarett av og til.

Les pakningsvedlegget for fullstendig informasjon om hvordan du bruker Zonnic porsjonspose.

I hvilke situasjoner passer zonnic porsjonspose?
Porsjonsposen passer i alle situasjoner der du pleier å bruke tobakk, men av en eller annen grunn ikke vil eller kan bruke det. Zonnics porsjonspose passer når du vil ha nikotin over lenger tid, ettersom den slipper ut lite nikotin om gangen. Hvor mye nikotin som frigjøres avhenger av hvor mye du velger å fukte posen. Porsjonsposen hjelper deg med å stå imot røyksuget på for eksempel jobben eller når du er på reisefot.

Hva er forskjellen på zonnics porsjonsposer og snus?
Zonnic porsjonsposer er et legemiddel med klinisk bevist effekt mot røyksuget som er godkjent av Legemiddelverket. Det innebærer at porsjonsposene kun lages med kontrollerte og godkjente ingredienser. Også lokaler, utstyr og personale må oppfylle kravene for legemiddelproduksjon. Vi er først i verden med å ha utviklet denne typen produkt, noe vi er stolte av! I vårt nye produksjonsanlegg i Sverige, jobber vi stadig med å videreutvikle produktene våre.

Zonnic porsjonspose inneholder rent nikotin uten den skadelige tobakken. Snus inneholder nikotin, men i form av finmalt tobakk. Selve tobakken kan inneholde kreftfremkallende stoffer som tobakksspesifikke nitrosaminer, benzopyren, kadmium, bly og arsenikk.

Hvordan vet jeg hvilken styrke jeg skal velge?
En fordel med porsjonsposen er at du selv kan styre hvor mye nikotin som frigjøres. Flytt rundt på posen i munnen hvis du vil ha mer, eller la den ligge stille hvis du vil ha mindre. Det er kanskje det som gjør at de fleste velger 4 mg for å få riktig effekt. Vi har laget porsjonsposen i styrken 2 mg for deg som gradvis vil trappe ned på nikotinbruken.

Hva skjer hvis jeg svelger en porsjonspose?
Absorpsjonen av nikotin blir verre hvis du svelger posjonsposen, men det er ingen fare hvis du ved et uhell svelger den.