sugetablett-left-700x547-zonnic.png
sugetablett-right-700x840-zonnic.png
sugetablett-483x716-zonnic.png (3)

Zonnic Sugetablett

Nikotinsuget kan melde seg når som helst. Da er
det godt å ha en sugetablett lett tilgjengelig.
Zonnic sugetablett er en frisk og klar sugetablett som er praktisk å ha med i lommen eller vesken. Sugetabletten har en frisk mintsmak og føles glatt i munnen. Den ser ut som en vanlig halstablett, noe som hjelper deg med å bekjempe suget etter nikotin på en diskret måte.

Zonnic sugetabletter fåes i pakker på 72 tabletter og med styrkene 2 eller 4 mg. Det innebærer at det finnes en tablett både for deg som vil ha litt mindre nikotin og for deg som vil ha mer. Velg den styrken som passer ditt behov best.

Slik gjør du

Legg sugetabletten i munnen
og la den løse seg opp.
Flytt på sugetabletten
i munnen med jevne mellomrom til den er helt oppløst. Det tar ca. 10-15 minutter.

Begynn med 1 tablett hver
eller annenhver time.
I de fleste tilfeller holder det
med 8-12 tabletter per dag.

Når du føler deg klar, kan du redusere antallet tabletter per dag. Zonnic sugetablett er en smart erstatning når du ikke kan, vil eller får røyke.

Les pakningsvedlegget for fullstendig informasjon om hvordan du bruker Zonnic sugetablett. 

I hvilke situasjoner passer Zonnic Sugetablett?
Ettersom sugetabletten er liten og lett å bruke, passer den i de fleste situasjoner. Fremfor alt når du vil vinne over ditt røyksug på en diskret måte. Zonnic sugetablett passer uansett om du vill slutte å røyke tvert, eller begynne med å hoppe over et par sigaretter, for eksempel på jobben. Det bestemmer du selv. Ta det i den takten som passer deg best, og husk at hver sigarett du velger bort et en seier!

Hvilken styrke på sugetabletten skal jeg velge?
Sugetabletten fåes i to forskjellige styrker, 2 eller 4 mg nikotin. Fordi nikotinet frigis på kortere tid enn vår porsjonspose kan det være bra å begynne med den lavere styrken. Om du tidligere har testet 2 mg, men opplevd at disse ikke ga nok effekt, kan du prøve å øke til 4 mg.

Hva skjer om jeg svelger en sugetablett?
Opptaket av nikotin blir dårligere hvis du tygger på en tablett eller svelger den hel. Du bør derfor la den løse seg opp i munnen. Men det er ingen fare om du skulle komme til å svelge tabletten.

Er sugetablettene sukkerfrie?
Tablettene består i hovedsak av naturlige sukkeralkoholer som fremstilles fra mais og hvete. De er ikke skadelige for tennene og energiinnholdet er veldig lavt, omtrent 5 kcal per tablett.