Zonnic Nikotinspray

Zonnic Munnspray Peppermyntesmak 2×200 sprayinger

2 x 200

Zonnic Nikotinspray

Vil du bli kvitt sigarettavhengigheten? Røyksuget tar ikke hensyn til din situasjon og noen ganger kan du føle et sterkt behov for nikotin i situasjoner der du verken kan eller får røyke. Med Zonnic nikotinspray får du en tydelig effekt på kun ett minutt. Sprayen er enkel å bruke, har en god og frisk peppermyntesmak og er superenkel å ha med seg. Etter et eller to pump har du fått hjelp til å ta tilbake kontrollen over nikotinsuget og kan fokusere på ting du virkelig ønsker og må gjøre.

Godt og hurtigvirkende

Mange foretrekker nikotinspray fremfor andre nikotinlegemidler, og det er lett å forstå hvorfor. Sprayen er enkel å bruke og gir effekt på et minutt. Du kan velge mellom to flasker, en med 40 pump og en med 200 pump. Et smart tips er å starte med den lille flasken, for å kjenne etter om metoden passer deg. Du kan også finne Zonnic nikotinspray i dobbelpakning (2 x 200 pump), noe som gir deg det rimeligste tilbudet på markedet. En dobbelpakning gir deg også en ekstra fordel, med to sprayflasker er det enkelt å alltid ha en for hånden. Hvorfor ikke ha en hjemme og en på jobben, for eksempel? Vanligvis er en til to pump pr. dose nok til å avverge det verste røyksuget. Prøv det frem for å finne ut hvor mange doser pr. dag som passer deg og dine behov. Pass på så du ikke overskrider mer enn 64 pump om dagen, for ikke å bli dårlig av for høyt nikotininntak.

Hvordan bruker jeg Zonnic nikotinspray?

Den fleksible, spesialdesignede munnstykkeløsningen gjør den enkel å bruke. Når du kjenner røyksuget, finner du frem sprayflasken, vrir på munnstykket og legger den mellom kinnet og tennene. Spray en eller to ganger og i løpet av et minutt har du lindret abstinenssymptomene og røyksuget. En stor fordel med det spesialdesignede munnstykket er at du får en kontrollert retning når du sprayer. Du reduserer dermed risikoen for å spraye væsken ned i halsen og magen, noe som kan være ubehagelig og også reduserer effekten av spraydosen.

Effektiv hjelp på vei til siste drag

Husk at Zonnic nikotinspray også er en god metode for deg hvis du ønsker å redusere antall sigaretter du røyker pr. dag. Du kan bruke sprayen for å motstå trangen til å røyke dine daglige sigaretter, hver sigarett du ikke røyker er, som kjent, en stor fordel for deg og din helse. Er du interessert i å teste Zonnics produkter for å hjelpe deg å slutte å røyke helt, eller for å gradvis redusere ditt daglige sigarettforbruk? Våre sprayer og porsjonsposer er reseptfrie legemidler og er tilgjengelig på apotek og dagligvarebutikker. Sørg alltid for å lese pakningsvedlegget før du bruker Zonnic-produkter. Vær oppmerksom på at du må være 18 år for å kjøpe nikotinspray.