Zonnic munnspray 1 mg nikotin mot røyksug | Nikotinspray

Zonnic
nikotinspray

Zonnic Spray 40
Zonnic munnspray Peppermyntesmak
40 sprayinger
Zonnic Munnspray 2X200 Ml Nikotin
Zonnic Munnspray Peppermyntesmak
2x200 sprayinger

Zonnic Nikotinspray
Har du lyst til å slutte å røyke? Røyksug tar ikke hensyn til hvilken situasjon du er i, og noen ganger kjenner du et sterkt nikotinbehov i situasjoner der du ikke kan røyke. Og når røyksuget trenger seg på, vil man ha rask og effektiv hjelp. Med Zonnic nikotinspray får du tydelig effekt på under ett minutt. Sprayen er lett å bruke, har en god og frisk smak av peppermynte og er superenkel å ta med seg. Etter en eller to spruter har du fått tilbake kontrollen over nikotinsuget og kan fokusere på det du egentlig vil og må gjøre.

God og hurtigvirkende
Mange foretrekker nikotinspray fremfor andre nikotinlegemidler, og det er lett å forstå hvorfor. Det er veldig enkelt å bruke sprayen, og effekten kommer raskt. Du kan velge mellom to flasker – én med 40 spruter og én med 200 spruter. Et smart tips er å begynne med den lille flasken for å kjenne etter om nikotinspray passer for akkurat deg. Zonnic nikotinspray kommer også i dobbeltpakning (2 x 200 spruter), som er det mest prisgunstige tilbudet. Med to sprayflasker har du alltid en for hånden – for eksempel en hjemme og en på jobben. Vanligvis holder det med én til to spruter per dose for å få unna det verste røyksuget, men det beste er at du prøver deg frem for å finne en dosering som passer akkurat deg og dine behov. Sørg for at du ikke overskrider 64 spruter om dagen.

Hvordan bruker jeg Zonnic nikotinspray?
Den smarte, spesialdesignede tutløsningen gjør det vanskelig å mislykkes. Når du kjenner røyksuget, tar du frem sprayflasken, vrir på tuten og plasserer den mellom kinnet og tennene. Spray én til to ganger, så blir abstinensproblemene og røyksuget straks mildere.

En stor fordel med den spesialdesignede tuten er at du får en kontrollert retning når du sprayer. Du reduserer dermed risikoen for å sprute nikotinsprayen ned i halsen, noe som kan være ubehagelig og svi – og minimerer dessuten effekten av spraydosen. Les mer om nikotinspray her.

Effektiv hjelp på veien mot å bli helt røykfri
Husk at Zonnic nikotinspray også er en god metode hvis du holder på å trappe ned på antall sigaretter du røyker per dag. Du kan bruke sprayen som erstatning for noen av sigarettene du vanligvis røyker hver dag – hver sigarett du velger bort, utgjør som kjent en stor gevinst for deg og helsen din.

Zonnic nikotinspray kan kjøpes på apoteket og i dagligvarebutikker og er reseptfri.

Vær alltid nøye med å lese følgeseddelen før du begynner å bruke nikotinspray eller andre lignende produkter.

Usikker på om nikotinspray er riktig for deg?

Vi har laget en liste over andre typer nikotinlegemidler her.