Zonnic
nikotinspray

expand-icon
Zonnic Spray 40
Zonnic munnspray Peppermyntesmak
40 sprayinger
Zonnic Munnspray 200Ml Nikotin
Zonnic Munnspray Peppermyntesmak
200 sprayinger
Zonnic Munnspray 2X200 Ml Nikotin
Zonnic Munnspray Peppermyntesmak
2x200 sprayinger

Zonnic Nikotinspray
Røyksug tar ikke hensyn til situasjonen din, og noen ganger kjenner du et sterkt nikotinbehov i situasjoner hvor du ikke kan røyke eller snuse. Og når røyksuget trenger seg på vil man ha rask og effektiv hjelp. Med Zonnic nikotinspray får du tydelig effekt på under ett minutt. Sprayen er lett å bruke, har en god og frisk smak av peppermynte og er superenkel å ta med seg. Etter én eller et par spruter har du fått tilbake kontrollen over nikotinsuget og kan fokusere på det du virkelig vil og må gjøre.

God og hurtigvirkende
Mange foretrekker nikotinspray framfor andre nikotinlegemidler, og det er enkelt å forstå hvorfor. Det er virkelig lett å bruke sprayen, og effekten kommer raskt. Du kan velge mellom to flasker – én med 40 spruter og én med 200 spruter. Et smart tips er å begynne med den lille flasken, for å kjenne etter om nikotinspray passer for akkurat deg. Zonnic nikotinspray kommer også i dobbeltpakning (2 x 200 spruter), som er det mest prisgunstige tilbudet på markedet: 1 krone per sprut. Med en dobbeltpakke får du enda en fordel – med to sprayflasker er det enkelt alltid å ha en tilgjengelig. Hvorfor ikke ha en hjemme og en på jobben? Vanligvis holder det med én til to spruter per dose for å få unna det verste røyk- eller snussuget, men det beste er å prøve seg fram for å finne en dosering som passer akkurat deg og dine behov. Ikke overskrid 64 spruter om dagen, for å unngå å føle deg dårlig av for høyt nikotininntak.

Hvordan bruker jeg Zonnic nikotinspray?
Den smarte, spesialdesignede tutløsningen gjør det vanskelig å mislykkes. Når du kjenner røyksuget, tar du frem sprayflasken, vrir på tuten og plasserer den mellom kinnene og tennene. Spray én til to ganger, og i løpet av ett minutt blir abstinensproblemene og røyksuget mildere. En stor fordel med den spesialdesignede tuten er at du får en kontrollert retning når du sprayer. Du reduserer dermed risikoen for å sprute nikotinsprayen ned i halsen og magen, noe som kan være ubehagelig, svi og dessuten minimerer effekten av spraydosen. Les mer om nikotinspray her.

Effektiv hjelp på vei mot den siste blåsen
Husk at Zonnic nikotinspray også er en god metode hvis du holder på å trappe ned på antall sigaretter du røyker per dag. Du kan altså bruke sprayen som erstatning for et antall av dine daglige sigaretter – hver sigarett du velger bort, er som kjent en stor gevinst for deg og helsen din. Er du interessert i å teste Zonnic nikotinspray for å hjelpe deg med å slutte å snuse, eller for å redusere ditt daglige sigarett- eller snusforbruk? Da finner du den på apoteket og i dagligvarebutikker. Zonnic nikotinspray er reseptfri. Ikke glem at Zonnic nikotinspray er et nikotinlegemiddel. Derfor får du best og tryggest resultat hvis du bruker det etter anvisningene. Vær alltid nøye med å lese følgeseddelen før du begynner å bruke nikotinspray eller andre lignende produkter. Usikker på om nikotinspray er riktig for deg? Andre nikotinlegemidler. Vi har laget en liste over andre typer nikotinlegemidler her.