Zonnic nikotinposer

Zonnic Porsjonsposer Mint

2 mg

Zonnic Porsjonspose Mint

4 mg

Zonnic Munnhuleposer, tidligere munnhulepulver

Vil du ta steget mot et røykfritt liv? Da kan munnhuleposer, tidligere kalt munnhulepulver i porsjonsposer, fra Zonnic være løsningen for deg. Våre porsjonsposer er helt uten tobakk og fungerer utmerket når du hverken vil eller kan røyke. Nikotinlegemiddel har vist god effekt for røykavvenning, takket være dets evne til å lindre abstinenser og dempe eventuelle bivirkninger. Ved hjelp av munnhuleposene holder du motivasjonen oppe og kan bli fri fra din tobakkavhengighet.

Hvordan fungerer munnhuleposer?

Pulveret kommer i porsjonsposer og ligner dermed vanlig porsjonssnus. Når røyksuget gjør seg gjeldende, tar du frem en porsjonspose og fukter den lett med tungen. Deretter plasserer du posen under leppen og lar den virke i 30 minutter. Nikotin frigjøres fra de hvite, diskré posene, noe som demper røyksuget. Du kan selv velge hvor mye nikotin som skal frigjøres fra posen. For større og raskere effekt, flytter du posen med jevne mellomrom. Hvis du vil at mindre nikotin skal frigjøres, lar du posen ligge stille under leppen.

Med god smak av mint

Våre diskré porsjonsposer har en mild smak av mint og gir en frisk følelse i munnen. Det kan være en av menge grunner til at de fungerer så godt for å motvirke sigarettavhengighet.

Bruk

Våre munnhuleposer i porsjonspose, tidligere kalt munnhulepulver, kommer i pakker med 20 poser, og du kan velge mellom 2 og 4 milligram nikotin. Vanligvis er det nok å bruke 8–12 poser pr. dag, og du kan maksimalt bruke 24 poser i løpet av et døgn. Posene har en bevist god effekt når det gjelder å holde abstinenssymptomer i sjakk, noe som reduserer risikoen for tilbakefall. Prøv derfor Zonnic nikotinposer, for et liv uten tobakk!

Produktene våre betegnes som legemidler mot nikotinavhengighet, og du får best effekt når du bruker dem i henhold til anvisningene. Les derfor pakningsvedlegget for å få fullstendig informasjon.

Hvilke fordeler og ulemper er det?

Som med alle nikotinlegemidler, er det både fordeler og ulemper. Hva som passer for deg er svært individuelt, da alle mennesker har ulike preferanser.

Fordeler:

  • Enkelt å bruke.
  • Fungerer uansett hvor du befinner deg.
  • Frisk smak.
  • Rask effekt med klar lindring av røyksug.
  • Flasken gir deg noe å beskjeftige hendene med, noe som kan føles godt for den som skal slutte med sigaretter.

Ulemper:

  • Risiko for ulike bivirkninger (se nedenfor):
  • Kan føles sterk, fordi hele dosen med nikotin kommer på en gang.

Flasken med spraymunnstykket gir deg noe å beskjeftige hendene med, noe som kan føles godt for den som skal slutte med sigaretter.

Hvor får jeg kjøpt produktene?

Produktene våre er fremstilt for deg som har bestemt deg for å bli kvitt sigarettavhengigheten. Munnhuleposer fra Zonnic kan kjøpes på de fleste apotek og dagligvarebutikker over hele landet.