Om Zonnic

Zonnic er et svensk varemerke som ble grunnlagt i år 2000 i Helsingborg, av forskeren og røykavvenningseksperten Karl Olov Fagerström. Hos Zonnic mener vi at et nikotinlegemiddel skal være enkelt å bruke, lett tilgjengelig, smake godt, gi rask effekt og ha en grei pris. Vi vet at det finnes mange forskjellige grunner til å bruke nikotinprodukter uten tobakk, og mange måter å bruke det på. Derfor har vi et variert sortiment med ulike størrelser og styrker. Vi tror på å gå vår egen vei – for når man gjør det kommer man ofte først. Zonnic var for eksempel først med å selge et nikotinlegemiddel til en god pris der hvor tobakk selges. Det er vi stolte av!

Lett tilgjengelig

På bensinstasjonen, i matbutikken, i kiosken eller på apoteket. Det er aldri langt til en Zonnic.

Variert sortiment

Porsjonspose eller munnspray. Valget er ditt.

Små pakninger, lav pris

Vi synes alle skal ha råd til å prøve Zonnic. Derfor selges alle våre produkter i små pakninger til lav pris.

Hvilket produkt er du?

Røykeslutt er vanskelig. Derfor er det svært viktig å ta i bruk den hjelpen som finnes. Hvilket produkt for røykeslutt du velger, kan ha en innvirkning på om du lykkes eller ikke. Når det gjelder produkter for røykeslutt, er det som alt annet i livet – det finnes ikke ett produkt som passer alle. Denne testen vil hjelpe deg med å finne ut hvilket produkt som passer for akkurat deg. Det tar bare et minutt. Lykke til!

Start testen

Zonnic får deg til å føle deg som en vinner

Hver sigarett du velger bort er en seier. Uansett hvilken sigarett det er, eller hvor mange du velger bort i løpet av en dag, så har du Zonnic. Vi vet at det ikke er lett å slutte å røyke. Vi vet at det er lett å falle tilbake. Det går opp, og det går ned. Akkurat som alt annet i livet. Men det er fortsatt sånn at hver sigarett du velger bort er en liten seier. Å velge Zonnic er en seier hver gang. Heia, heia, du er best!

Du bestemmer

Alle mennesker er forskjellige. Noen vil slutte helt. Andre vil redusere, og på den måten bli helt røykfri på sikt.

Kjøp Zonnic her!
close_popup

Kjøp Zonnic!

Zonnic er også tilgjengelig å kjøpe direkte i butikk Se alle butikker