Zonnic Porsjonspose Mint 4 mg

Zonnic Porsjonspose Mint 4 mg

Zonnics milde porsjonsposer med nikotin. Diskré og med bevist effekt mot røyksug.

Tilgjengelig som 2 mg 4 mg
Kjøp Zonnic
  • Komfortabel og diskret.
  • Fukt og legg under leppen i ca 30 minutter.
  • Flytt posen rundt for økt nikotinabsorpsjon.
  • Barnesikker emballasje.
  • Anbefalt 8-12 poser/dag.
  • 24 måneders stabilitet.
  • Styrker 4mg og 2mg.

Er du av og til i situasjoner der det ikke passer å snike seg unna og ta en røykepause? Da er kanskje dette noe for deg. Zonnic porsjonsposer med mild mintsmak er små og diskrete. De har dessuten en bevist effekt mot røyksuget. Ettersom porsjonsposene frigjør nikotin over lenger tid, er de et kjært og velkomment selskap på for eksempel møtet eller flyturen. Det er kanskje derfor de har blitt så populære!

Hver pakke inneholder 20 porsjonsposer og fåes i 2 eller 4 mg styrke. Du kan selv styre hvor mye nikotin som frigjøres. Flytt posen rundt i munnen hvis du vil ha mer eller la den ligge stille hvis du vil ha mindre.

1. Fukt posen lett med tungen og legg den under leppen. La den ligge der i ca 30 minutter. For økt effekt, flytt posen rundt av og til.

2. Ta en porsjonspose når du kjenner tobakkssuget. I de fleste tilfeller vil det være nok med 8–12 poser per dag. Maks 24 porsjonsposer per dag.

3. Når du vil, kan du redusere antallet porsjonsposer per dag. Zonnic porsjonsposer kan også brukes for å hoppe over en sigarett av og til.

Les pakningsvedlegget for fullstendig informasjon om hvordan du bruker Zonnic porsjonspose.

Zonnic nikotinposer – hjelp mot røyksuget på dine premisser

Zonnic nikotinposer har en dokumentert effekt mot røyksug, og de er enkle å bruke. Dessuten kan du selv bestemme hvor stor nikotineffekt de skal ha. Ved å flytte posen rundt i munnen frigjøres mer nikotin fra posen. Den diskré posen fungerer perfekt på steder og situasjoner der du ikke kan eller vil røyke. Posene har en langvarig effekt og er perfekte på for eksempel lange flyturer.

Ettersom Zonnic nikotinposer er uten tobakk, slipper du de giftige og kreftfremkallende stoffene som tobakksprodukter inneholder. De finnes i to forskjellige styrker – 2 og 4 mg – og de har en virkelig frisk og god smak!