Zonnic nikotinposer

Zonnic Porsjonsposer Mint

2 mg

Zonnic Porsjonspose Mint

4 mg

Zonnic nikotinposer

Noen ganger er du i en situasjon hvor du ikke kan eller vil røyke. Kanskje du sitter i et møte på jobben, i bilkø eller på et sted hvor røyking er forbudt? Da kan Zonnics smarte nikotinposer være akkurat det du trenger. De små, hvite, diskré posene plasserer du enkelt under leppen. Nikotinen frigjøres raskt og enkelt, og i løpet av noen få minutter føler du at røyksuget blir dempet.

Langtidsvirkende med god smak

Posene har en mild smak av mint og en langtidsvirkende effekt. Det gjør dem til en veldig god følgesvenn på for eksempel lange flyreiser. Det er ikke rart at nikotinposer er et veldig populært nikotinlegemiddel – de er enkle, gode og dokumentert effektive for å holde abstinenssymptomer i sjakk.

En pakke med Zonnic nikotinposer inneholder 20 porsjonsposer. Du kan velge mellom 2 eller 4 milligram nikotin.

Hvordan bruker jeg Zonnic nikotinposer?

Du tar en pose så fort du kjenner sug etter tobakk. For de aller fleste holder det med mellom 8 og 12 poser på en dag. Du bør aldri bruke mer enn 24 poser per dag.

Fukt posen lett med tungen og plasser den under leppen. La den ligge på samme sted i 30 minutter – deretter kan du selv velge hvor stor nikotineffekt du vil ha. Det gjør du ved å flytte posen: Vil du ha større effekt, flytter du den rundt i munnen, og vil du ha mindre effekt, lar du den ligge stille under leppen. Kjenner du at du vil ha større effekt, flytter du posen slik at det frigjøres mer nikotin. La den ligge stille hvis du vil ha mindre effekt. Les mer om nikotinposer her.

En smart hjelp på veien mot å stumpe røyken for godt

ed å bruke Zonnic nikotinposer behandler du abstinenssymptomene dine på en smart måte. Hvis du får bukt med røyksuget, er det rett og slett lettere å holde seg motivert og holde ut etter at du har tatt ditt siste drag. Når du vil og når du føler deg klar, kan du redusere antall poser du bruker om dagen eller bytte til poser med lavere nikotininnhold. Zonnic nikotinposer er også en utmerket hjelp hvis du hovedsakelig ønsker å redusere antall sigaretter du røyker pr. dag. Hver sigarett du avstår fra er en stor gevinst for ditt velvære og helsen. Du finner Zonnics produkter hos våre forhandlere, som er ulike apotek og i dagligvarebutikker. Produktene er reseptfrie legemidler, så du vil få best effekt og mest behagelig behandling dersom du bruker dem i henhold til bruksanvisningen. Sørg for å lese pakningsvedlegget for fullstendig informasjon før du bruker Zonnic porsjonsposer.